L’Ajuntament de Capdepera ha començat l’obra de millora de la carretera de cala Mesquida amb la instal·lació de barreres balisades a les zones més perilloses.

 
El primer que s’ha fet ha estat netejar les voravies per, d’aquí uns dies, poder clavar les barreres de protecció a l’asfalt. La millora de la carretera és una demanda dels veïnats que ve de temps enrera per l’afluència de tràfic que pateix i pel nombre d’accidents que s’hi produeixen. En els tres darrers anys (2011-2013) la Policia Local en va registrar un total de 15.  

 

Per aquests motius, als pressupostos del 2014 es va aprovar una partida de 40.000€ per a inversions a la zona. Cal comentar que la senyalització no es podrà instal·lar per manca de finançament. La carretera de cala Mesquida és de competència municipal i és la primera vegada que s’hi realitza una actuació.

El projecte de millora de la carretera el va iniciar l’ex regidor de Vies i Obres Sebastià Sureda i es preveu que s’acabi a finals de mes de març. Per altra banda, els tècnics municipals ja estan fent un estudi dels altres punts negres del municipi per tenir-los controlats.