inici

Cap Vermell

"Acció", el darrer espectacle de "Per un somriure"

L’associació dedicarà els beneficis de la recaptació a APROSCOMPer un somriure va néixer amb la intenció d’ajudar econòmicament a altres associacions de caràcter benèfic que ho necessitin, mitjançant la realització d’espectacles musicals (el que abans dèiem festivals).


Els ingredients són ben senzilsl: música, coreografies, balls, vestuaris i molta feina,  i encara més il·lusió. Així és difícil que la cosa no rutlli. Si a més hi afegim un públic entregat, com va ser el dia que nosaltres assistíre a l’actuació, l’èxit és segur.

Durant tres dies (7, 8 i 9 de març) l'espectacle va omplir el Teatre de Capdepera de públic i música.

Aquest darrer muntatge tenia com a eix central les bandes sonores de pel·lícules més o manco conegudes. L’acurada  selecció dels temes i unes coreografies de vegades senzilles, però efectives, i l’agilitat en les transicions musicals  van fer que l’hora i mitja d’espectacle resultàs curta. No volem deixar de comentar el bon quefer del presentador, en Pedro Terrassa, que com sempre va mostrar una gran “professionalitat”.

També mereixen una especial menció els nins i nies, els més petits, que hi participaren amb tres actuacions molt aclamades.Només ens cal donar l’enhorabona tots i cada un dels que col·laboraren a dur endavant  l’espectacle, els propis organitzadors, les ballarines, ajudants ...en fi tots (que ja són molts).Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar