En els darrers anys es ve celebrant, en aquella ciutat alemanya, una festa amb Cala Rajada com  a protagonista



El cap de setmana del 22-24 de novembre tengué lloc una festa a la ciutat alemanya de Colònia que reuní una gran quantitat de "visitants" i turistes relacionats amb Cala Rajada. A l'esdeveniment, que es ve celebrant d'uns anys ençà, en el qual participen com a col·laboradors una sèrie de locals d'oci i restaurants de Cala Rajada, hi assistiren el batle de Capdepera, Rafel Fernández, acompanyat dels regidors Sebastià Sureda i Carme Corraliza, a més de Mateu Melis (a compte de l'empresa on treballa, segons ens ha fet saber), la secretària de l'ajuntament (convidada per una empresa d'oci local), el president de l'associació de bars i empleats i propietaris dels locals cala-rajaders col·laboradors.



Segons ens comentaren alguns dels assistents, la festa va començar a les 9 i s'allargà fins a altes hores de la matinada, al local d'un concessionari de cotxes, a un polígon de Colònia, on s'instal·laren els estands i bars dels sponsors (cada un rep entrades i consumicions de franc a canvi d'una aportació de 500 euros)  i una zona de discoteca on distints DJ anaren posant música.


 L’objectiu és establir relacions amb els clients més fidels residents en el cor de la regió d’alemanya on hi ha més visitants a Cala Rajada (Northwestfallen), ja que la majoria dels assistents coneixen tots els locals i els seus cambrers, encarregats, etc.. i això els permet passar una vetllada a la seva terra recordant les  vacances d’estiu a Cala Rajada. 

 L'assistència dels representants municipals s'ha justificat com a suport a l'acte de promoció de la l'Associació de bars i locals d'oci de Cala Rajada.