Els exalumnes de don Vicenç...




Un any més, i en van 23 de manera ininterropunda, un bon grapat d'aquells al·lots que passaren per l'anomenada - no sense certa pompositat - "Escola d'Orientació Marítima i Pesquera" de Cala Rajada, en tots aquells anys que va romandre oberta sota la direcció del mestre Vicenç Nadal Bosch, es van reunir en el sopar de germanor tradicional.

Regnà, com és habitual en aquesta trobada, el bon ambient i la inevitable rememoració d'uns anys que, cada vegada, s'allunyen més cap al passat. Els exalumnes de don Vicenç són conscients que aquesta és una celebració que té data de caducitat, per la senzilla raó que l'escola ja fa molts d'anys que tancà i, per tant, no hi haurà noves incorporacions i sí baixes inevitables que aniran delmant les files del grup.



En aquesta ocasió, el grup va celebrar la seva festa en el restaurant "Los Olivos", on foren magníficament atesos. Els comensals, però, flaquejaren i molts no s'ho pogueren acabar, i és que els anys no passen de bades. Això sí, tots els assistents es comprometeren a repetir l'any que ve, sense que en falti cap! 



Alguna cosa molt especial devia tenir aquella escola, perquè els que en passaren la duen al cor.