Se van vendre 4500 entrades i se serviren devers 11.915 racions.





A manca de més dades sobre la Mostra de la Llampuga d'enguany, les aproximadament 4500 entrades venudes suposen un notable increment sobre l'edició de l'any passat en que se vengueren unes 3500.

Ja van comentar  que a l'entrada al recinte se van formar llargues coes, especialment a l'hora punta ( a partir de les 14,30 hores). Dintre del recinte les paradetes van vendre gran quantiat de racions, de fet al mig dia algunes van haver de tancar una mica abans de l'hora prevista perquè havien acabades les existències.



A l'horabaixa, en un ambient molt més relaxat, van poder escoltar l'actuació de la Coral s'Alzinar dirigida per Elionor Gómez-Quintero i Maria Antònia Gómez al piano. Interpretaren un bon grapat de cançons del seu ample repertori, totes elles molt conegudes.



Amb la posta del sol l'afluència de públic va continuar, ja sense coes, i se va poder degustar l'oferta culinària d'una forma més relaxada.

Ara quedam a l'espera de les dades del balanç econòmic, però ens han informat que se van servir 11.915 racions. En general hi havia cares de satisfacció, ja que era un veritable repte pels equips de cuina oferir tants de menús amb les 11 paradetes presents. 

Un detall: se feren més de 16 paelles de fideus i d'arròs sec de llampuga se feren més de 100  quilograms d'arròs per devers 20 paelles. I els "nuggets" de llampuga s'acabaren aviat. Altres estands van passar pena i van haver de reposar menjar.

La regidora de Festes ens comentà que " Valora molt positivament el conjunt dels tres actes  organitzats durant el cap de Setmana del peix Fresc a Cala Rajada, amb una molt bona resposta del públic".  Ara hi queda el repte d'incrementar l'oferta de cara a la propera edició.