Durant dos dies alguns residents del centre residencial SARquavitae Capdepera van visitar l’església de Capdepera.

L’Equip de Teràpies amb la col·laboració del capellà del poble Antoni Amorós van organitzar les dues sortides per visitar el temple. Amb aquestes visites es pretén acostar als residents a la cultura, visitar els edificis més destacats del poble i conèixer de primera mà l’historia del municipi on estan. Molts dels residents que van participar a la visita són gent de altres municipis i comunitats per tant era primordial que aquests residents visitassin l’església.

La visita va consistir en una volta per totes les capelles del temple i sobretot l’altar major. L’equip de professionals del centre es va preparar una mica d’explicació sobre les imatges de cada capella i van contar la  historia del  temple. La visitar va resultar molt interesant i els residents es van mostrar encantats de poder anar a l’església.

La idea va sorgir dels mateixos residents que van a missa els dissabtes al centre, però que no coneixien el temple de Capdepera, davant aquestes manifestacions l’Equip de Teràpies  va decidir organitzar les dues visites.

Des del centre i l’Equip de Teràpies volem agrair la disposició de Antoni Amorós que va obri les portes de l’església  per poder-la visitar.