Durant dos cap de setmana tingueren lloc tot un seguit d'actuacions a Cala Rajada




La setmana del turista d'enguany va oferir tota una sèrie de variades actuacions a Cala Rajada, tant a la plaça dels Pins, l'auditori del Centre Cap Vermell i la plaça Castellet. Actuacions que simultànies a altres actes organitzats en el municipi. També hi hagueren altres activitats de diversos tipus com ara visites guiades, excursions i oferta de tapes a bars de Cala Rajada.



Tot començà dijous dia 19 amb un concert a la plaça Castellet de la coral de Cala Rajada amb un popurri de cançons espanyoles. Dia 20, divendres, va haver un molt interessant concert de jazz que amenitzà la vetllada a la plaça dels Pins. Dissabte va tenir lloc una "noche española" amb flamenc i sevillanes. El primer cap de setmana acabà amb la VI Festa intercultural, de la qual ja férem crònica, que també estava inclosa en el programa.





Com hem comentat entre setmana hi hagué diverses visites  i excursions. Els dies feiners es varen dedicar a les excursions en les quals hi havia llista d’espera per poder participar-hi. Es va fer una excursió en bicicleta a Artà en la qual van participar 15 persones. En la visita guiada a la Torre de Canyamel, Centre Melis Cursach i Castell de Capdepera participaren 23 persones. Als Jardins March es varen fer dos grups de 61 persones. A l’observatori de natura de Canyamel i Coves d’Artà 55 persones, i a l’excursió de senderisme a cala Mesquida i cala Torta 28 persones. De tots els turistes que hi participaren la majoria eren alemanys, un 96%, i la resta espanyols.



El segon cap de setmana  va començar amb un fireta de productes mallorquins (dia 28 ) i una actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant acompanyats pels xeremiers.







Dissabte va tenir lloc al Centre Cap Vermell una trobada de Corals que reuní 8 corals de Capdepera, Maó, Sant Lluis, Eivissa, Ciutadella i la de Sant Llorenç. El concert s'inicià amb la coral de Cala Rajada dirigida per José Llull Aguiló. Després actuaren el grup vocal i instrumental del Club de jubilats de Sant Lluis, dirigida per  Marlen Coll Pérez;  la coral de fent gran de Maó, dirigida per Luis José Ferrer Carreres i Maria Micaela Galmés al piano; la coral parroquial de Sant Carles i Sant Cruz d'Eivissa dirigida per Elena Prokhorova i Jorge Antonio Silla al piano; Coral resol de Ciutadella dirigida per Rita Marquès Mercadal; Coral de la Gent Gran de Sa Punta de n'Amer dirigida per Margarita Barceló i Pau Vallbona i Margarita Roig als teclats i piano; i per acabar actuà la Coral Gabellina dirigida per Elionor Gómez-Quintero amb Maria Martí al piano. Cada coral cantà un parell de cançons i totes juntes cantaren "Tots plegats" i "La Balanguera".



L'activitat resultà maratoniana però deixà molt bon gust de boca als participants, que ompliren l'auditori.



Després de la trobada de corals, a la plaça dels Pins, tingué lloc una trobada de ball de bot. La setmana del turista 2013 acabà amb una altra actuació de flamenc i balls búlgars. 

El departament de Turisme agraeix a totes les persones que han col·laborat per a fer possibles les activitats.