inici

Cap Vermell

Prorrogada l’exposició de Gustavo


 L'exposició de GUSTAVO " Can Patilla Boogie-woogie" es prorroga fins dia 14 d'octubre


  Aquestes són les dades de visites a l'exposició

 

L’exposició “Can Patilla booguie-woogie” de l’artista Gustavo ha acabat amb un notable èxit de públic i crítica. Més de 3700 persones l’han visitada. Aquí teniu les estadístiques:

2 Juliol - 29 Setembre 2013

Total visites

3223

Total persones

3120

2ª o més visites

103

  No s'han comptabilitzat les persones que van assistir a la inauguració i als espectacles de dansa a la sala. Així, estaríem parlant d'un total aproximat de 3700 persones.

A continuació vos oferim les dades més rellevants:


Al llarg d’aquests 3 mesos s'han realitzat visites guiades setmanals per a un total de

254 persones:

163 - alemany

  91 - castellà / català

No s'han comptabilitzat les visites guiades individuals o les realitzades fora de l'horari establert sense reserva prèvia.


Davant l’afluència i l'interès de la gent que ha visitat l’exposició de Gustavo, al Centre Cap Vermell, l’Ajuntament de Capdepera ha decidit ajornar l’exposició fins el proper 14 d’octubre. Aquest dia, a les 19 h hi haurà el finissage de l’exposició, on l’artista i l’Ajuntament donaran per finalitzada l’exposició i faran l’anàlisi global i presentaran projectes per a propers anys. A l’acte, Gustavo farà una donació econòmica al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera.

L’horari d’apertura serà cada dia de 18 a 20h. Aquestes dues setmanes l'exposició mostrarà l'audiovisual GUSTAVOPROJECTING que tant va agradar. Aquí en teniu un breu fragmentFoto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar