Dijous, dia 15, després de la presentació de la trobada del l’ executiva de la Walled Town Friendship Circle (Associació de Ciutats Emmurallades) en Centre Melis Cursach (del qual informàrem oportunament), s'oferí un sopar de benvinguda en l’hotel Bella Playa de Cala Rajada. A més dels membres de l’esmentada associació que participen de la trobada hi estaven convidats els membres del Patronat del Castell

El sopar va consistir en un buffet amb especialitats mallorquines, que agradà molt a tots els comesals.



Al final de l’acte el batle va dirigir unes paraules de benviguda en anglès, als assistents, i va rebre una placa commemorativa de mà del president de l’associació, Joseph Spiteri, qui també va dirigir unes paraules d’agraïment.

El regidor de Turisme, Albert Llul,  i la regidora de Patrimoni, Catibel Llabata, van rebre sengles plaques commemoratives de la trobada a Capdepera.
Després tots van poder gaudir d’una actuació de l’agrupació de ball de bot “Castell de Capdepera”.

Les reunions de la comissió executiva de la Walled Town Friendship Circle van tenir lloc el divendres i el dissabte  en el Centre Cap Vermell.  Aquests dies, els participants han assistit a alguns actes del Mercat Medieval, com ara el pregó, i han realitzat visites culturals pel municipi.