Amb la intenció d'aconseguir un municipi en el qual tots sortim beneficiats. (foto arxiu)


L'Associació pel Civisme, amb el suport de l'Associació Bars i Restaurants i l'Associació Hotelera, demanam als nostres governants una sèrie de condicions en les que, entre tots, amb la implicació dels seus ciutadans i el compromís dels partits polítics, facin la convivència d'aquest municipi, un lloc sostenible, entre turisme i vida residencial.
Les condicions que voldríem que s'apliquessin per part de l'Ajuntament són:
1-Supermercats: No poder oferir alcohol ni la seva possibilitat de venda i exposició a partir de de les 12 del vespre.
2 - Hotels i ibars: No poder treure tassons amb begudes a la via pública.
3 - Compromís de la Regidoria d'Interior de tenir Policies de paisà.
Objectiu: Actuar sobre el botellot i incivisme de manera activa.
4 - Restaurants: Prohibir la venda directa de menjar a la via pública.
5 - Platges: Control d'envasos de vidre en platges, control de música i sanció a tiqueters (presència policial). (Venda ambulant i massatgistes il·legals)
6 - Control de l'ocupació de la via pública.
7 - Control: de llicències d'obertura i llicència de Turisme dels locals.
8 - Bars i discoteques: Per al 2014 compromís d'instal · lar d'un l'imitador decibels amb connexió directa a la policia. (No per això exempts 2013).
9 - Publicació setmanal a la pàgina oficial de l'ajuntament de totes les sancions que es vagin aplicant.
Sent peticions fàcils de solucionar esperem que les parts implicades es comprometen de manera efectiva, prenent les mesures necessàries, de manera que es pot mantenir la bona convivència i qualitat turística al municipi.

Per part de l'Ajuntament es va dir que sí a gaire be tot.
El tema del policia de paisà està demanat a Palma. Pel que fa a les licències d'obertura i llicència de Turisme dels locals no és competència municipal. I la questió de la publicació a la pàgina de l'ajuntament de totes les sancions el batle es va comprometre a fer-ho mensualment.

A continuació teniu l'acta.




Volem recordar que aquelles persones que estiguin interessades a contactar amb l’associació, ja sigui per a fer-se’n soci o simplement per a informar-se d’alguna qüestió, ho poden fer a través del blog associaciopelcivisme.blogspot.com o per mitjà del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .