L’associació "Per un Somriure" organitzà un festival a benefici de na Sara.
Es recaptaren 2.107 euros, que es van lliurar al final de la gala.


Amb una gran participació de públic, que omplí l’auditori del Centre Cap Vermell, els dies 27 i 28 d’abril es va celebrar aquesta gala solidària a benefici de Sara, una nina amb discapacitat auditiva. Canviant el format de l’anterior espectacle, aquesta vegada van convidar un bon grapat d’artistes locals, els quals oferiren més de dues hores de música i dansa.

Per evitar que la gala s'allargàs més del necessari, es van dividir les presentacions agrupades. Primer actuaren els Combos de l’escola de Música i els cantautors  locals Manuel Muntaner, Suso Rexac i Marisa Rojas.







El segon apartat va correspondre al ball de bot i la  música popular, amb les actuacions de l’agrupació “Castell de Capdepera”,  Sonadors del Jotes i Mateixes de Capdepera, amb Pep Vila al davant, i l’agrupació Esclafits i Castanyetes d’Artà.

En tercer lloc aaribà el torn de la dansa. Cada col·lectiu de ballarins i ballarines va oferir dues actuacions: Revivals, Capricho, Total Dance i Per un somriure van sortir a l’escenari per a donar el millor de si.




























El punt i final els posaren el grup BATUCAP i  els dimonis de Sa Solera Gabellina, amb un espectacle de llum i música molt espectacular.

Abans d’acabar la gala, es va lliurar a la família de na Sara un simbòlic xec pel valor de la recaptació obtinguda durant els dos dies.

Enhorabona a tots,  per la feina feta, tant als artistes com a l’organització. Només se'ns comentàn un emperò: el tema de les entrades i reserves, ja que gairebé no quedaren entrades per a la venda al públic abans de les funcions.