El 22 d'abril,  el Correllengua 2013 ha començat la seva segona setmana de trajectòria, i ho ha fet, com de dilluns a divendres, als instituts de l’illa.

Ha estat  als IES de Son Servera, Capdepera i Artà.






La Flama no s’atura, i després d’un cap de setmana ple de relleus i de gent amb ganes de voler agafar-la, avui ha estat rebuda pels estudiants i professors de tres centres escolars mallorquins.

L’IES Son Servera ha estat el primer en rebre la Flama, que, a l’hora del primer pati, ha estat recollida per un alumne que l’ha portat des de fora de l’escola fins al pati, on la resta d’estudiants l’esperaven amb ganes.  La Flama ha passat de mà en mà per tots els que l’han volgut agafar, que han estat molts, amb la cançó de Correllengua de fons. Després de fer tots els relleus, dues alumnes han llegit el manifest, i la Flama ha tornat a sortir del pati de l’institut, per ser portada fins al pròxim centre.

El següent centre ha estat el de de l’IES Capdepera, on tres alumnes han pujat la Flama i s’ha llegit el manifest. El secretari del centre ha dirigit unes paraules als Joves de Mallorca per la Llengua, animant a seguir portant la Flama per tots els centres possibles de l’illa.

Per acabar la trajectòria del dia, la Flama s’ha dirigit a l’IES Artà.