Una vegada més la plaça de l'Orient centrà les activitats de Sant Jordi



Les visites escolars animaren la jornada





La festivitat de Sant Jordi se celebra, en el nostre municipi, amb la plaça de l'Orient com a centre d'activitats. Ben dematí els alumnes de s'Alzinar i les escoletes,  han visitat els estands que presentaven els seus llibres. D'una banda les llibreries Bolic i Lletres, amb molta oferta de novetats literàries i llibres infantils, i l'editorial Es Pop; i d'altra els llibres de segona mà presentats per Deixalles, alumnes de l'IES i de 6è de s'Alzinar. També hi havia venda de roses a càrrec d'alumnes de l'IES.



El matí va rebre la visita dels escolars, ja ho hem dit, i de públic en general que voltà per les paradetes i comprà llibres i roses. El dia assolejat  afavoria la visita tranquila i assossegada.

Les biblioteques de Capdepera i Cala Rajada muntaren una paradeta amb un recull llibres amb Sant Jordi con a protagonista.



L'activitat ha estat coordinada i organitzada per l' Ajuntament de Capdepera, Regidoria de Cultura i Servei Municipal de Biblioteques Públiques.

Hi han col·laborat l'IES Capdepera, CP S'Alzinar, CP S'Auba, les Escoletes d'Infants Es Ferretet i Eriçons, llibreia Bolic, llibreria Lletres, Centre de Dia, Residència Sarquavitae-Capdepera, Faxdepera, Cap Vermell revista digital, Fundació Deixalles, Associació Contra el Càncer i Batucap.




Nins de l'escoleta


Molta oferta infantil i juvenil






La Residència SAR Capdepera i el Centre de dia aportaren originals punts de llibre


Hi hagué una mostra de llibres fets per nins i nines de les escoles


La batucada BATUCAP animà la tarda i va posar la música a la celebració


Escriptors i col·laboradors de Cap Vermell


Les bibliotecàries