Toni Serra guanyà a la seva categoria.
Marta Muñox, Auba Toribio, Ana Pérez i  Macarena Sayago quedaren finalistes











Diario de Mallorca i El Corte Inglés organitzen, és la seva tercera edició, un concurs de cuina per a escolars. Enguany s'han presentat més de 250 plats, fet per alumnes de 3r de Primària fins a 4t d'ESO. Entre tots, el passat divendres 19 d'abril se va celebrar una final a la que arribaren 12 participants. De Capdepera es presentaren tres treball, Toni Serra Moll, Macarena Sayago Paredes  i el grup format per Ana Pérez Ortega, Marta Muñoz  Rubio i Auba Toribio Salomón cada un en  representació del  seu  centre educatiu (Toni de l'IES d'Artà i Macarena, Ana, Marta i Auba del col·legi s'Alzinar).

A la final es puntuava l’originalitat, el sabor i la presentació del plat. Entre el membres del jurat estava  el conegut cuiner Toni Pinya.



Toni Serra resultà guanyador de la seva categoria amb un sorbet d'arboces acompanyat d’una salsa de menta amb galletes Maria de Quely. Segons l’autor “volia presentar un plat senzill i econòmic i alhora saludable i molt nostre, mediterrani  i amb productes de Mallorca”. El primer premi tenia una part en metàl·lic i diversos objectes (motxilla, patinet, safata de cuina) i un passatge per a quatre persones a Barcelona, Eivissa o  Menorca.



D’altra banda les alumnes de s’Alzinar arribaren a la final i malgrat no aconseguir la primera posició es mostraren molt contentes per haver arribat a la final. Per a elles també hi hagueren premis per arribar a la final.


Na Macarena presenta uns milfulles de sobrassada i  Marta, Auba i Ana presentaren un plat anomenat “sabor d’illa” fet amb una base de pasta de coca de verdura amb formatge, sobrassada i mel.

Enhorabona a tots!