L’Ajuntament i la UIB signen un conveni perquè es realitzin practiques de psicologia als centres educatius





L’Ajuntament de Capdepera i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han signat un conveni per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars dels estudiants de grau de Psicologia.

Davant la falta de psicòlegs als centres educatius gabellins, el Consell Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Capdepera va decidir impulsar una col·laboració amb la UIB perquè els alumnes de Psicologia realitzin les pràctiques acadèmiques als tres centres del municipi: el CEIP S’Alzinar, el CEIP S’Auba i l’IES Capdepera. D’aquesta manera, l’alumnat de Psicologia participarà activament en la detecció de casos, confecció de protocols i en el desenvolupament de línees d’actuació en relació amb els estudiants que presenten trastorns d’aprenentatge a Capdepera.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Capdepera, i especialment la regidoria d’Educació, aposten per l’atenció a la diversitat educativa amb l’objectiu que en surtin beneficiats els dos col·lectius d’alumnes.

A la signatura del conveni, el passat 16 d’abril a la UIB, hi varen assistir el batle de Capdepera, Rafel Fernández, la regidora d’Educació, Antònia Caimari, el degà de la facultat de Psicologia, Albert Sesé, i la vicedegana de Pràcticum de la mateixa facultat, Carmen Ramis.