L’Ajuntament s’informa sobre la participació a la Xarxa de Municipis pel Ramon Llull


 

L’Ajuntament de Capdepera, juntament amb altres entitats i Ajuntament de les Illes Balears va participar dimecres passat en una reunió informativa per la possible creació de la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears pel Ramon Llull, dirigida pel director de l’Institut Ramon Llull, Llorenç Villatoro. Com a representant de Capdepera, hi va assistir el batle, Rafel Fernández.

La idea d’aquesta iniciativa és crear una xarxa d’ajuntaments com la que existeix actualment a València per cooperar amb les activitats que es duen a terme des del Ramon Llull, facilitar la organització d’activitats culturals conjuntes com poden ser cursos, conferències, congressos, seminaris, concretar acords i intercanvis amb universitats, institucions i altres entitats. També està previst dur a terme trobades i promocionar qualsevol activitat artística a l’exterior que tengui a veure amb la llengua catalana i la cultura pròpia del territori de les Illes Balears i la resta del domini de la nostra llengua.

Com a primeres passes del projecte s’estan gestant els estatuts i l’acta fundacional i properament estan previstes algunes reunions per continuar treballant-hi.