Figura com a possible vicepresident primer a l'única candidatura que s'ha presentat i que encapçala Aurelio Vàzquez (Associació Hotelera Platja de Muro).

Les eleccions es celebraran, malgrat sols hi hagui una candidatura, dia 11 d'abril.











Aurelio Vázquez, futur president, ocupa càrrecs de responsabilitat en el grup Iberostar des del 1995 i actualment és el director general per a Espanya i Mediterrani del grup, mentre que amb anterioritat, va ser director d'operacions de Riu Hotels (1986-1995).

Així mateix, va ocupar el càrrec de president de l'Agrupació de Cadenes Hoteleres de les Balears del 2007 al 2010 i és vicepresident de l'Agrupació de Cadenes Hoteleres d'Espanya des del 2009 i membre de la Junta Directiva d'Exceltur, l'Institut Tecnològic Hoteler i de diverses agrupacions Hoteleres de Balears i fora de les illes.



En un comunicat, la FEHM ha detallat que en l'esmentada candidatura, la Secretaria i el tresorer de la Junta de l'FEHM quedarien en mans del representant de les associacions d'Alcúdia Can Picafort, Jaume Horrach, i Sóller, Luis Rullan, respectivament.

Mentre, ha assenyalat que la resta de membres de la candidatura serien representants de les associacions de Cala Millor-Sa Coma (Gabriel Nebot); Agroturismes (Miquel Artigues); Agrupació de Cadenes Hoteleres (Margarida Ramis); Cala d'Or (Miguel Amengual ) i Palmanova-Magaluf (Sebastià Darder), que opten als càrrecs de Vocals de la Junta Directiva.



D'aquesta manera, ha destacat que en aquesta candidatura, en compliment del que estableixen els estatuts de la FEHM vigents, preval que tota l'illa de Mallorca estigui representada i la formen representants de les associacions Capdepera-Cala Rajada, Platja de Palma; Alcúdia Can Picafort, Sóller, Agroturismes, Agrupació de Cadenes Hoteleres, Cala d'Or, Palmanova-Magaluf i Cala Millor Sa Coma.



Cal recordar que els membres de la Junta Directiva podran exercir el seu càrrec un cop elegits per un període màxim de tres anys.

Les eleccions se celebraran el proper 11 d'abril, un cop finalitzat el període per presentar candidatures el 11 de març, 30 dies abans de les eleccions, que es duen a terme després de la mort de l'expresidenta d'aquesta entitat Marilén Pol, les funcions estan sent ateses de manera temporal i fins a la convocatòria dels comicis pel vicepresident 1 º de la Federació, Matías Barceló

Ens satisfà veure com Joan Massanet torna a l'escena pública. I tal com recomanà a David Riera en el seu traspàs de poders: "Con un par...:"