Primera assemblea de l’associació Obreria Verge de l’Esperança


full per fer-se soci




El passat 18 d’octubre l’Obreria Verge de l’Esperança de Capdepera va celebrar la seva primera assemblea anual. Amb una participació discreta, el primer que es va fer fou el repàs de les activitats de l’any 2012, comprenent l’activitat “Guia per un dia” en que alumnes de l’Institut de Capdepera explicaren i representaren a alumnes de l’Escola S’Alzinar, la llegenda de la Boira i altres aspectes de la història del Castell. Durant la mateixa activitat es va fer un concurs de fotografia entre els propis alumnes, amb una càmera de fotos com primer premi, obsequi de Foto Garcia de Cala Rajada. Altres activitats foren la coordinació de la torrada i ball obert, crear una decoració per als carrers, decorar unes oliveres (cedides temporalment per Jardineria Adrover de Capdepera) a la plaça de l’Orient durant el mercadet, promoure la participació de joves de l’Escola de Música tocant a la Novena, la visita al Castell  guiada per en Pep Terrassa, i l’exposició ornitològica a les voltes de Can Creu d’Inca.

La idea que transmeté la Junta als socis de l’Obreria és la de seguir la mateixa línia d’activitats en la mesura que l’Institut i l’Escola puguin participar-hi, com l’any anterior, i només anar creant activitats noves quan realment es puguin dur a terme amb resultats constructius. Així, hi ha propostes noves com la de crear un taller de banderes per decorar façanes i carrers durant els dies de la Festa, i una possible exposició fotogràfica d’imatges de l’interior de la capella del castell. En aquest sentit, tothom qui tingui fotografies de qualsevol tipus i en qualsevol format, pot adreçar-se a l’Arxiu Municipal, on copiaran les fotos per fer-ne una recopilació.

Mantenint l’ordre de la convocatòria d’assemblea general, també es va fer una descripció de l’estat de comptes de l’Obreria que manté els ingressos de l’any anterior amb molt reduïdes despeses. El restant podrà servir per donar suport a qualsevol de les activitats proposades si han de menester suport econòmic. Igualment, el mateix dia de l’assemblea es van renovar inscripcions dels socis presents.

L’acte acabà formalment amb un recull de fotografies de les activitats realitzades i, com no podia ser d’una altra manera, amb una magnífica degustació culinària per sopar i llepar-se els dits.

_____________________________________________________________

La renovació, ens comuniquen des de la Junta, ja la poden fer tots els socis que vulguin mantenir la seva participació a l’Obreria Verge de l’Esperança de Capdepera. La quota (aportació voluntària de 5 €, ó la quantitat que hom trobi que pot o vol aportar) es pot fer efectiva a Caixabank (antigament La Caixa), al nº de compte 2100 0093 51 0101207001, enviant el comprovant d’ingrés (per tal de tenir constància de qui fa l’ingrés) a l’adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per nous socis, a més del mateix tràmit en referència a la quota, podeu descarregar-vos i omplir amb les vostres dades el formulari adjunt, i enviar-lo per mail, o també per correu ordinari a:

Obreria Verge de l’Esperança de Capdepera

c/. D’es Port 43

07580 Capdepera