inici

Cap Vermell

Ajudes municipals per a normalització lingüísitca d'empreses

4 empreses del municipi s'han acollit a la convocatòria 2012 d'ajuts per a la normalització lingüística a les empreses del municipi
Aquest any 2012 novament l’Ajuntament de Capdepera ha destinat una partida dels seus pressupostos a les subvencions per a la normalització lingüística a les empreses municipals, per a diferents conceptes (retolació comercial, edició de publicitat impresa, edició de cartes de restauració, etc). D’aquesta manera el municipi gabellí és un dels pocs que manté aquest compromís a la llengua, quan el Govern i el Consell de Mallorca en aquests moments han eliminat les partides corresponents a aquest àmbit.

A pesar de comptar amb aquestes ajudes, enguany hi han concorregut un total de 4 empreses municipals: 2 comerços, 1 taller i 1 cafeteria, als quals entre tots se’ls ha concedit uns 900€ d’aquesta subvenció.

Podeu consultar més informació d’aquests ajuts, així com diferents vocabularis, recursos de traducció automàtica, destinats a l’ús de les llengües a l’empresa a través del web municipal www.ajcapdepera.net o del blog del Servei d’Assessorament Lingüístic, al qual es pot accedir a través d’un enllaç des de la mateixa web institucional.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar