4 empreses del municipi s'han acollit a la convocatòria 2012 d'ajuts per a la normalització lingüística a les empreses del municipi








Aquest any 2012 novament l’Ajuntament de Capdepera ha destinat una partida dels seus pressupostos a les subvencions per a la normalització lingüística a les empreses municipals, per a diferents conceptes (retolació comercial, edició de publicitat impresa, edició de cartes de restauració, etc). D’aquesta manera el municipi gabellí és un dels pocs que manté aquest compromís a la llengua, quan el Govern i el Consell de Mallorca en aquests moments han eliminat les partides corresponents a aquest àmbit.

A pesar de comptar amb aquestes ajudes, enguany hi han concorregut un total de 4 empreses municipals: 2 comerços, 1 taller i 1 cafeteria, als quals entre tots se’ls ha concedit uns 900€ d’aquesta subvenció.

Podeu consultar més informació d’aquests ajuts, així com diferents vocabularis, recursos de traducció automàtica, destinats a l’ús de les llengües a l’empresa a través del web municipal www.ajcapdepera.net o del blog del Servei d’Assessorament Lingüístic, al qual es pot accedir a través d’un enllaç des de la mateixa web institucional.