IV bicicletada popular Capdepera- l'Agulla



Amb motiu de la  Setmana europea de la mobilitat sostenible






Dissabte, 22 de setembre, va tenir lloc la bicicletada popular amb motiu de la Setmana de la mobilitat sostenible. El recorregut d'enguany ha estat semblant als d'altres edicions, sortint de la plaça de l'Orient (a les 10,30, puntualment), baixant pel carrer Col·legi i avinguda Joan Carles I, on se afegiren a la "bicicletada" els ciclistes de Cala Rajada. la marxa continuà per Elionor Servera, carrer l'Agulla, Cala Lliteres i tornada pel carre l'Agulla per enfilar la carretera de Can Patilla i anar cap el pàrquing de l'Agulla. Al pi de ses Vegues se va oferir un berenar als nombrosos participants  d'aquesta passejada popular.

La volta va estar escoltada per la policia local , amb un membre de l'unitat ciclista que obria la marxa i el furgó que la tancava. També hi participà el batle i gairebé la totalitat de regidors de l'equip de govern i algú de l'oposició.



El que hem dit un passeig lúdic, sense cap element reivindicatiu, i això que la xarxa viària del nostre municipi no es troba gaire preparada per anar en bicicleta.