La droga aparegué surant a Cala Agulla 

                               i dos turistes la van veure

 

Recollit del diari "Ultima Hora" (21-09-12):

El que treu el mar no és per al socorrista. Quatre dels encarregats de salvament a Cala Agulla (Capdepera) han estat detinguts per la Guàrdia Civil després que la Policia Local descobrís que es van quedar amb 25 quilograms d'haixix que van aparèixer al mar.

Dos turistes van descobrir, al matí d'ahir, un gran fardell que surava en el mar i que va aixecar les seves sospites, tant per la grandària com perquè estava hermèticament tancat. Van avisar els socorristes, els quals els van dir que s'ocuparien de trucar a la policia. No obstant això, els dos turistes van desconfiar. Els suspicaços alemanys, a la tarda, van anar a la Policia Local de Capdepera a preguntar pel seu descobriment. Primera notícia a la caserna.

Els agents van anar a la platja a veure els socorristes. Els van preguntar si hi havia alguna novetat. Els quatre, callats com tombes. Els policies van insistir i els joves finalment van admetre que tenien el fardell i que l'havien guardat en una caseta. En comprovar que havien obert el paquet i que n'havien agafat droga, els policies van donar trasllat del cas a la Guàrdia Civil.