Sa Solera Gabellina convenç en un dels millors correfocs de Capdepera



Havíem pensat titular aquesta notícia " Sa Solera crema Capdepera", en sentit metafòric és clar, però davant l'incendi que torna a assolir els nostres boscs resulta una broma de mal gust. L'altre titular, el que hem acabat posant també s'ajusta, i aquesta vegada no és metafòricament, sinó atenent als comentaris que escoltàrem després d'acabat el correfoc. "La nit de foc 2012 ha estat una de les millors que recordam..." i els qui ho comentaven eren veterans amb moltes suades sota els espires. Cal dir que a més de molt de participants, el correfoc atrau a molts d'espectadors que veuen la festa "des de fora"



La sortida va ser a les 23 hores, com era previst, des del nou edifici de l'ajuntament, a Can Creu, amb una gran quantitat de gent arreplegada per gaudir de tot un espectacle. I Sa Solera Gabellina no defraudà... des del primer moment vam assistir a un correfoc amb ritme, molt de dimonis, molt de foc, molta música, molta gent i fum, molt de fum. 



Destacar no podem destacar res d'aquesta magnífica feina de grup, però com resulta habitual hi ha dos moments culminants el carrer Fondo ( senzillament espectacular!)  i el final a la plaça des Sitjar ( apoteòsic!), però durant tot el recorregut va haver gresca.





Amb més de dues hores de foc, fum i música, els participants varen treure forces per oferir un homenatge als dimonis cridat "Solera, solera!" i el l'inevitable "Tomeu, Tomeu, Tomeu....".



Enhorabona dimonis, dimonies, dimoniel·los, dimoniarros i dimoniatxos: dissabte 18 d'agost els carrers de Capdepera varen ser vostres...i dels vostres seguidors.









En breu publicarem un petit vídeo amb imatges del correfoc.