Un clavà una ganivetada a l'altre 

en pensar que li havia llevat

un "possible client".









Possiblement som als límits de la tolerància. No ens fa gens feliços haver de publicar aquestes notícies. Molts diran que això es veia venir, que havia d'acabar així...

El fet és que a les platges hi ha venedors de fruita, de pareos i darrerament n'hi ha d'aquells que fan massatges. Tots il·legals.

Idò ens conten que dimarts, a Cala Agulla, hi hagué una brega entre dos d'aquets "pseudo-massatgistes" per tal d'atribuir-se un client o manllevar-se'l l'un a l'altre. No contents amb quatre crits, que ja són prou molests, no sols arribaren a les mans sinó que hi hagué ferida amb el que s'anomena "arma blanca". Ganivetada, parlant clar. I ja tens tothom a córrer. Policia, ambulàncies, guardia civil, denúncies...

En poques paraules, era la cirereta del pastís que faltava a tota la polèmica del renou nocturn que Cap Vermell fa estona que denuncia sense haver aconseguit més que la rialla sorneguera dels responsables.

Esperam, pel bé de tothom, que es posi fil a l'agulla i que no torni passar. Perquè l'alternativa pot arribar a ser dramàtica. Val més no pensar-ho.