El campus d'estiu de Cala Rajada i l'Espai Obert
gaudeixen de diferents activitats lúdiques i educatives



Tots els dimecres a les 10.30 del matí, el infants realitzen un programa de ràdio en directe. Al programa es tracten temes com presentació dels infants, activitats que realitzen durant la setmana, entrevistes, contes, acudits, opinions sobre temes d'actualitat, concurs de cançons...
A més, també han gravat diferents falques de conscienciació sobre la conservació del mediambient. Aquestes falques s'aniran emetent durant tot l'estiu.
 
Aquest dimecres, dia 18, han visitat l'escola d'estiu Cristina i Mª Ortega Sancho, campiones de Balears de judo, cada una en el seu pes. Els infants han après les diferents tècniques i valors d'aquest esport. 
 
El dijous dia 29, els infants han pogut gaudir del contacontes "Crida ben fort, Estela!", realitzat per l'Associació RANA amb la col·laboració de l'Obra Social la Caixa, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma.
 
Factoria de Somnis vol donar les gràcies als responsables de la ràdio municipal, a Cristina i Mª Ortega Sancho  i a l'associació RANA per la seva col·laboració amb l'escola d'estiu i l'espai obert, fent un estiu més agradable i divertit per a tots els infants.