Els carrers de Cala Rajada s'ompliren d'aficionats celebrant la victòria de la selecció espanyola de futbol


Els pronòstics que assenyalaven la selecció espanyola, la "Roja", com a guanyadora de l'Eurocopa es compliren, en vèncer Itàlia per un contundent 4-0.

Pocs minuts després d'haver acabat el partit, quan encara se celebrava el lliurament de trofeus, els carrers de Cala Rajada s'ompliren de gom a gom , especialment Elionor Servera i l'Agulla, d'aficionats que celebraven el fet d'haver-se aconseguit la segona copa d'Europa.







Com ja és habitual, el punt de trobada va ser la rodona de sa font del carrer de Cala Agulla, on molts es llançaren a l'aigua i molts altres badocaven , ballaven o cantaven per les voreres, rebent qualque esquitx.







Uns moments d'eufòria i alegria, coses del futbol, un esport que no deixa d'aixecar passions, també en el nostre municipi.





Nombrosos turistes s'afegiren a la celebració, barrejant camistes de la selecció espanyola amb elements de la selecció alemanya. Tota una festassa.



No tenim constància de cap incident, llevat del col·lapse de trànsit dels carrers esmentats. La Policia Local va controlar amb efectivitat els accessos a la rodona de l'Agulla i el trànsit a la resta de carrers de Cala Rajada.