Un projecte que va néixer l'any 2006 amb la voluntat de donar suport a la Cofraria de Pescadors de Cala Rajada en la seva lluita per aconseguir que la Reserva Marina de Llevant es convertís en una realitat, arriba de nou i plenament consolidat. Es tracta del VII Morralla Xop Festival, dins el marc de les Festes del Carme. Oganitzat per l’associació Ona Verda i la Comissió de Festes del Carme de la Cofraria, el pròxim dissabte 7 de juliol a partir de les 22:30h tindrà lloc un festival musical únic on s'ofereix un ampli ventall d'estils musicals al Moll de Cala Rajada.

Com sempre, el concert serà gratuït, i a part dels diferents grups musicals també hi haurà l'actuació del grup de dimonis gabellins Solera Gabellina, mentres podeu gaudir de la fantàstica pomada dels nostres pescadors.
 
El cartell de luxe el componen:
 
Mickjägermeister - grup musical de la comarca de llevant que versiona els Rolling Stones, han recorregut diversos indrets de Mallorca i tornen a la Morralla Xop Festival, després de la gran actuació de l'any 2010.
 
Glasford - cantant caribeny afincat a Mallorca, versiona els clàssics del reggae com Bob Marley, amb el seu toc personal,  també amb cançons propies del seu disc "Black & White", i molt conegut dins el circuit musical mallorquí com Blues Ville, S'embat, etc.
 
Orange Juice Funk Collectiv - abans coneguts per Beats Vaporup, funky en estat pur. Estudiants de l'aula de Barcelona, s'atreveixen inclús amb temes propis.
 
La Vereda - com diuen ells "rock con lunares" conguts arreu de l'illa amb el seu mestissatge de flamenc, rock, etc...tornen després de molts anys a la Morralla Xop Festival.
 
Sill - argentins del Mar de Plata afincats a Mallorca mos deleitaran amb la música electrònica més ballable.
 
DJ Aitor - Dj local electro-tecno minimal fins a l'auba