Performance per a la presentació de la col·lecció de moda MEDWINDS amb models de Capdepera
La col.leció es defineix com a pure mediterranean livestile

Dijous 31 de maig ha tengut lloc a Cala Agulla la presentació per a la premsa de moda internacional de la col·lecció de moda MEDWINDS. Aprofitant la posta de sol i la solitud de la platja a aquesta hora per crear un ambient molt especial, l'artista poifacètic i dissenyador danès Henrik Vibskov ha preparat amb 10 joves de Capdepera que han fet de model una perfomance per a la presentació de la col.lecció 2012.


Els joves de Capdepera han rallat a gran nivell i han rebut l'enhorabona de tot l'equip.

Com podeu escoltar al final del vídeo Vibskov s'adreça als professionals especialitzats per agrair la seva atenció i, sobretot, destacar les excel·lencies de la platja.















Henrik Vibskov (Jutland, Dinamarca, 1972) acudeix a la nostra cita On the Beach encarnant com pocs el perfil de creador polifacètic, amb un bagatge multitalent i capacitat extraordinàriament per la multitasca. Dissenyador de moda, grafista, artista conceptual, cineasta, escenògraf, conferenciant, artífex de vestuari per a peces teatrals i operístiques, i fins i tot, exbailarín de break dance.

Des de la seva graduació el 2001 a la Central Saint Martins College de Londres, el seu tarannà de Provocador amb majúscules ha estat imant mediàtic. Això, unit a la seva incessant producció artística i l'expansió de la seva marca no ha fet més que augmentar el seu reconeixement com a figura de culte en el triple escena internacional del music, art & fashion.

Parlem d'exhibicions al MoMa i galeries de prestigi, de fans de la seva roba com Lou Reed, Arctic Monkeys o Björk, o de ser l'únic escandinau amb passarel · la a la Setmana de la Moda de París, coses així. Les idees són lliures, intangibles, sense la presó d'una materialitat defecte, no tenen compartiments, però hi ha uns formats més idonis que altres per expressar-defensa Vibskov. I com sempre hi ha una primera vegada per a tot, On the Beach queda registrada com la primera vegada que decideix col · laborar amb una altra marca.

I per divertir més en la trobada On the Beach, ell dissenya una tenda de campanya especial on hi ha la germanor local de scouts, entre tots la munten i l'artista ens regala de pas amb una performance.


Ulleres de la col.lecció