Xisco Reus, guanyador del Mr Gay Mallorca 2012 celebrat a Cala Rajada.


Escassa participació en aquest certamen de bellesa gai. Un total de 9 participants que optaven a un lloc a la final de Madrid desfilaren per la passarel·la de l'escenari de la plaça dels Pins.

Aquets són els tres finalistes. Tots els concursants obtenien 200 € en productes de bellesa, per la seva participació. Per al guanyador, el premi era de 300€ i el viatge a la final.



El guanyador, Xisco Reus, amb els membres del jurat.



Els participants abans de començar, amb la regidora Carmen Corraliza.



Aquestes dos transvestits foren la sensació de la plaça i els que aportaren el galmur. Tothom volia fotografiar-se amb ells.
Pel que fa als concursants, se'ls va veure una mica inhibits, sense indicacions de com desfilar ni de saber estar damunt l'escenari.
Comprovau-ho vosaltres mateixos al vídeo.



El batle i regidores que formaven part del jurat, amb el famós Mohamed, guanyador del programa de CUATRO "¿Quien quiere casarse con mi hija?"



Tot entreté! Un públic jove ompli la plaça, sense massa entusiasme.



A nosaltres tampoc ens va entusiasmar. Questionam de debò el fet que l'organització de certamens de bellesa per a determinats col·lectius sexuals contribueixi a crear aquesta normalitat que diuen cercar. Ans al contrari, diríem que ajuda a fomentar el gueto. Pensam que, igual que els certàmens de bellesa masculins o femenins, són la valoració de l'ésser humà sols pel seu físic. I que, si s'ha de fer, que cerquin patrocinadors privats (d'aquests d'alt poder adquisistiu que diuen que té el col·lectiu en questió). Els doblers públics, en aquests moments, s'han de tractar amb molta cura.

Pel que fa a si aquest esdeveniment pot afavorir el turisme gai d'alt standing o nivell adqusistiu..., nosaltres també ho posam en dubte. No creiem que sigui això, el que cerquen. I si es tracta de posar Cala Rajada en el mapa del món gai, el punt ja està fet fa molts d'anys, sense renou i amb més  rellevància del que ens pensam.

En tot cas, és un debat obert.

Ah!! I les comparacions amb Eivissa resulten del tot fora de lloc. Cala Rajada i Eivissa no s'assemblen en res. I si no, anau-hi! (a l'estiu, és clar).