El jove calarrajader, Jordi Bou, classificat pel campionat d'Espanya de la categoria aleví.











   Aquesta setmana passada, al club de Tennis Costa de Calvià, s'ha jugat el Campionat de Balears de Tennis de categoria aleví.
   El jugador de Cala Rajada, Jordi Bou Sastre ha aconseguit la tercera posició. Després d'un bon torneig, eliminant a quarts de final al campió de Menorca Jordi Arguimbau, va caure a semifinals davant el campió d'Eivissa Pablo Schelcher, jugador que finalment va ser el campió del torneig. En un bon partit, en Jordi ha estat l'únic que ha pogut guanyar un set al campió en tot el torneig. En el partit pel tercer i quart lloc en Jordi ha guanyat al campió de Mallorca Samuel Suárez.
   Aquest tercer lloc fa que  s'hagi classificat per jugar el Campionat d'Espanya Aleví, on es trobaran les millors raquetes del país d'aquesta categoria.



   En Jordi, de dotze anys, juga a tennis desde el quatre anys, i en aquests moments entrena en el Club de Tennis Manacor. Recentment, junt amb els seus companys de club varen aconseguir el sub-campionat de Mallorca per equips, en categoria infantil.