Avui, a partir de les 20 hores, torna el PILOTES FORA a Capdepera Ràdio

Preferent
Escolar 3 –Cardassar 3
9è classificat

Tot es posava de cara quan, amb 15 minuts i fent un bon futbol, l’Escolar ja anava guanyant 2-0, mitjançant dos grans gols (Reyes i Jaume Faba). El partit fou d’aquells que fan afició, ja que hi va haver de tot: gols, expulsions, polèmica, a estones bon futbol i bon comportament per part dels jugadors, tant d’una banda com de l’altra. No fou així pel que fa a l’actuació de l’àrbitre, principalment a la segona part, en què per acumulació de cartolines grogues va expulsar injustament Fran García, i el porter del Carde amb una vermella directa inexplicable, i així va destrossar el partit. El Carde va aconseguir capgirar el marcador i a falta de 10 minuts l’Escolar empatava 3-3, després d’haver fallat una pena màxima; en el darrer alè es va anul·lar un gol a l’Escolar per una falta al porter que va xiular el línia, ja que l’àrbitre principal ja estava pràcticament al centre del camp donant per bo el gol, cosa que escalfà encara més a la grada. En definitiva, un bon horabaixa de futbol. Si s’hagués guanyat, era una bona oportunitat per quedar en zona de lligueta, però de moment estam fora.