Paquita Rosselló va arribar la segona femenina i la primera de la seva categoria

Diumenge dia 13 de març un grupet d'artanecs i un gabellí,  juntament amb na Paquita Rosselló, van partir ben prest cap a Tossals Verds, on haviem de córrer uns 12 km  a la segona cursa de muntanya del calendari de la Copa Balear de Muntanya 2011. L'itinarari va ser molt dur amb pujada al cim dels Tossals  passant pel Pas Llis. La cursa era molt tècnica amb molta pedra i rossegueres ben agres!.
Pel que fa a na Paquita, el resultat va ser millor que a Alcúdia, segona femina absoluta i primera de la categoria F35. La nostra corredora va ser la primera en arribar al cim, però  faltant 200mts per meta li va passar na Xisca Llamas , que davalla com una cabra.
Tots varen conseguir acabar la cursa i el més important, sense cap accident. L'ambient i l'organització a càrrec del club Es Penjats de Llose, va ser de primera!.

Els atletes del Llevant erem Jaume Gual, Jose Jurado, Tomeu Dalmau Julià, Pedro Osuna i Paquita Rossellío