Bons resultats dels corredors locals en la sisena ediició del Cross de Cala Agulla






   Aquest diumenge, dia 14 de març, s'ha disputat a Capdepera el VI Cross de Cala Agulla. Les condicions i el circuit del cross foren inmillorables, ja que el dissabte va ploure a voler i va fer que les zones d'arena quedassin una mica més dures del que seria habitual, a més de formar bassiots que donaven una mica més de sentit a la denominació de cross.


 
   Aquest cross ha servit per posar a punt les seleccions balears de cross cadet i juvenil, ja que aquestes competiran al Campionat d'Espanya de dia 26 a La Morgal (Asturies). Durant tot el cap de setmana ambdues seleccions han aprofitat l'excusa del cross per passar un cap de setmana de concentració a un hotel del nostre municipi per cohesionar l'equip i fer entrenaments col·lectius en vistes a la competició nacional. 
 


   D' altra banda, en el cross hi va haver cabuda per a totes les categories, a les quals hi participaren atletes locals, demostrant en alguns casos un molt bon estat de forma i una capacitat per competir elevada. Les classificacions quedaren de la següent manera...
 
http://www.fedaib.org/ficheros/competicion/pdf/resultatsfinal.pdf
 
   I per acabar, apuntar que abans de la competició oficial es va fer un cross popular, on hi havia categoria general i local, amb una pobre participació. A veure si a la propera la gent del redòl s'anima una mica més a estirar les cames per un dels entorns més atractius de les nostres illes.


Fotografia dels guanyadors locals del cross popular