90 MINUTS DE DESPROPÒSIT

Escolar, 0 - Murer, 0


Trini

Preferent
Escolar 0 – Murer 0
13è classificat

No cal saber molt de futbol per entendre que quan jugues amb superioritat numèrica, no d'un sinó de dos jugadors, durant pràcticament tota la segona part, si mous la pilota en comptes de conduir-la, possiblement el contrari no té efectius suficients per aturar el joc. I això és el que no va fer ahir l’Escolar. Un partit d’aquells per oblidar, durant tot el qual, pràcticament, els jugadors de l’Escolar es van dedicar a protestar i discutir entre ells mateixos. 

A la primera part, el Murer va dominar el partit clarament i creà ocasions, mentre l’Escolar anava rere la pilota i no va xutar ni una vegada entre els tres pals. A la segona, l’àrbitre s’encarregà de destrossar el partit, primer amb dues expulsions de jugadors del Murer, d’una tacada, i també del seu entrenador, després una altra expulsió del mateix equip, i, per compensar, una de l’Escolar, totalment injustes. Durant tota la segona part, la tònica fou de conducció i pilotada, i això no són maneres.

L’afició en comença estar una mica cansada de tants de partits que no tenen per on agafar i ahir es va tornar a repetir la mateixa pel·lícula. No s’espera veure un gran futbol, però si ganes i actitud, i ahir ni una cosa ni l’altra. Està clar que el que interessa és puntuar, però així no. Personalment, em qued amb el bon partit que va fen en Tòfol a la porteria, la feina que va tenir la va fer bé i va estar ficat dins el partit (fou l'únic) durant els noranta minuts.




















 Juanma                                                                                               Tòfol

3ª Regional
Son Macià 1 – Escolar 0

13è classificat
 
Juvenils
Serverí 2 – Escolar 0
7è classificat
 
Cadets
Escolar 3 – Rotlet Molinar 2

9è classificat
 
Infantils
Escolar 0 – Mallorca 2
 
Alevins F11
Escolar 3 – Peguera 0
 
Alevins F7
Escolar 6 – Artà 2
 
Benjamins F7
Escolar 8 – Manacorins 0
 
Benjamins F8
Juv Sallista 3 – Escolar 4
Escolar 1 – Pollença 2
 
Prebenjamins
Campos 2 – Escolar 1
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora
Una iniciativa d’Ona Verda