INFANTIL MASCULÍ PERERA&PARTNER INMOBILIARIA
Infantil masculí Perera&partner 24 - 44  Sa Pobla

Primer partit oficial de la temporada per a l'infantil masculí, i reberen un cop de realitat.
Aquesta vegada es van enfrontar a un equip que era físicament superior i els va posar les coses molt dures. Als nins els va costar molt adaptar-se al físic de la categoria.
Encara que el principi va ser molt dur, després del descans els jugadors van ser capaços de pujar la intensitat defensiva i van poder competir el partit fins al final.
Tot i que queden moltes coses per a millorar, però cada vegada es veu l’evolució positiva en els jugadors.

CADET MASCULÍ EXPERT
Son Servera 53 – 54 CB Capdepera Expert

Primer partit de la lliga i primera victòria dels cadets. El partit ha estat molt disputat durant els 40 minuts. Quan faltaven 2 segons pel final del partit el marcador era de 53-53, però una falta favorable als visitants ha decidit el partit. Molta bona feina dels gabellins que han jugat amb molta intensitat defensiva.

JÚNIOR MASCULÍ INSELAR
Son Servera 72 - CB Capdepera Inselar

Primer partit de lliga i primera victòria dels júniors. Va ser una sorpresa per tothom, atès que la intenció era aplicar a la pista tot el que hem treballat fins ara, però no ens pensàvem que aconseguirien donar el 100% durant els 40 minuts. Bona intensitat defensiva, molt agressius al contraatac i bastant efectius des de la mitjana distància i els tirs lliures. Tot va sortir redó, amb una molt bona aportació de tots els jugadors. A continuar fent feina, al·lots!

INFANTIL FEMENÍ CAN GORAN
CB Capdepera Can Goran36 – 66 Ciutat d'Inca

Gran inici de l'equip infantil femení, tot i el resultat. Per a totes les jugadores era el primer partit que jugaven a la categoria infantil, amb la cistella alta, la pilota més grossa i un àrbitre federat. A més a més, tenim noves incorporacions, jugadores joves de categoria mini i una nova metodologia d'entrenament. Tot i estar nirvioses pel començament de la temporada, varen competir de tu a tu amb una gran intensitat i esperit de lluita contra un rival molt més experimentat. Enhorabona a totes les jugadores per la seva implicació i el seu sacrifici. Va ser un gust veure un equip unit cap a un mateix objectiu!!!

JÚNIOR FEMENÍ NOAH’S
C.B.Capdepera 25 - 56Felanitx

Primer partit de la temporada, on les nostres júniors sortiren un poc adormides. La primera part estigué plena d’indecisions i d’errades per part de les gabellines, on només pogueren anotar 4 punts. Després del descans varen aconseguir jugar de tu a tu amb un ritme alt de joc. Però al darrer quart, una sèrie de cistelles consecutives de les felanitxeres i juntament amb la baixada d’intensitat de les nostres, varen fer que el parcial arribés amb el tanteig final.
Molta feina per fer, però convençuts i convençudes que aquest equip donarà moltes alegries.