Fotografia: Infantil femení

INFANTIL FEMENÍ RESTAURANT CAN GORAN

Son Servera 29 - 62 CB Capdepera Restaurant can Goran

Primera victòria de les infantils femenines. Les nostres jugadores varen fer un gran partit, basat en una intensa defensa i una sortida ràpida al contraatac. Es varen veure bones jugades en equip i totes varen sortir molt concentrades, dificultant el joc de les rivals que també varen fer un bon partit. De mica en mica la feina dels entrenaments es va notant els dissabtes. És un gust veure com aquest grup s’esforça per millorar setmana rere setmana.

CADET MASCULÍ EXPERT
CB Capdepera Expert 74 - 53 Felanitx

Segon partit de la temporada dels cadets que acaba amb victòria. El partit ha començat molt igualat a causa de les pèrdues de pilota dels locals, i s’ha mantingut així fins a finals del tercer quart. Els jugadors han lluitat d’inici a final, amb un joc molt intens sobretot en defensa. A continuar fent feina per millorar dia a dia.

JÚNIOR FEMENÍ NOAH’S
Montuïri 79 - 64 C.B. Capdepera Noah’s

Partit molt entretingut el de les nostres júniors dins la difícil pista del Montuïri.
L’equip local inicià el partit amb una alta intensitat de joc, tant en defensa com en atac, guanyant el primer quart per un contundent 26 a 7. Però a partir del segon quart, les gabellines entengueren que si no pujaven el ritme i les ganes de lluitar, el partit es podia fer molt dur.
A la segona part el partit es decantà cap a les jugadores de Capdepera i quan faltaven 5 minuts arribaren a col·locar-se a 10 punts, però l’equip local va saber aguantar i es dugué la victòria.
Esperant que l’adaptació a la categoria sigui al més aviat possible i que el nivell vagi en augment en el transcurs de la temporada. A continuar fent feina.

JÚNIOR MASCULÍ COBIAN I INSELAR
CB Capdepera Cobian i Inselar 74 - 57 Bàsquet Artà

Segona victòria dels júniors davant el conjunt artanenc. Un partit amb dues baixes de darrer moment que varen saber resoldre després d’un partit molt igualat. Un parcial de 30 a 12 a favor dels locals al darrer quart, va decantar la balança a favor nostre.

SÈNIOR MASCULÍ CAPTEL
CB Capdepera Captel 70 - 62 Alcúdia

Sofrida victòria dels gabellins a casa nostra contra un veterà Alcúdia. Els visitants sabien bé com havien de jugar i aprofitaven les nostres errades per anotar o anar a la línia de tirs lliures, on demostraren un bon encert. La consigna inicial pels nostres era ben clara: córrer per tal de desgastar a un rival que ens doblava l’edat mitjana, però va costar més de 20 minuts entrar en el partit i posar en pràctica el pla. A partir del 3r quart, l’equip es va despertar i gràcies a una intensa defensa es varen poder recuperar pilotes que es convertiren en contraatacs fàcils. Primera victòria per Capdepera!