Maria aconseguí superar el 1.65 al tercer intent

Maria ha participat al campionat d'Espanya s.16 per federacions autonòmiques on prèviament va ser seleccionada per la federació Balear d'atletisme, ja que és una competició on participa una atleta per comunitat autonòmica no com a altres campionats on accedeixen a través d'unes mínimes.

Aquest campionat va tenir lloc a la ciutat de Tudela el cap de setmana passat ( 5 i 6 d’octubre). Maria va tenir la seva prova a la segona sessió del campionat, dissabte a l’horabaixa. Una competició molt disputada ja que arribà a l'alçada de 1.65 m. en 2a posició, l'atleta madrilenya va aconseguir saltar l'anterior alçada de 1.63 m. En el primer intent i en el cas de Maria ho va aconseguir a la segona. Però el 1.65 només va ser aconseguit per Maria en la seva tercera i ultima temptativa, una assignatura pendent ja que dúiem lluitant tota una temporada lluitant contra aquest “fantasma” del tercer intent i aquesta vegada ha estat, mai millor dit, el colofó.

Clica la imatge per a veure el salt de na Maria Servera

Maria s'acomiada d'aquesta categoria al capdamunt, tant per la medalla aconseguida com mantenir el lideratge del rànquing nacional d'aquesta categoria. A partir del gener serà s.18 on es trobarà amb rivals d'un any més grans que ella.