El nostre col·laborador i amic, Joan Sans ha tornat a participar en el campionat d’Espanya de Caça-foto sub i ha tornat a pujar al pòdium. Enguany el campionat se celebrà a Cala Ferrera, Cala Esmeralda i Cala Serena, a la costa de Felanitx. Una costa molt retallada amb diversos nivells de profunditat, uns superfície de competició molt extensa i molta biodiversitat. Una prova exigent i malgrat les bones condicions de l’aigua: temperatura de 26ºC, molta llum i devers 20 metres de visibilitat.

El nostre company, Joan, va aconseguir fotografiar 75 espècies diferents de peixos, que el van situar en el 2n lloc de la classificació, així que ha tornat a repetir com a subcampió d’Espanya.



El guanyador va ser Oscar Saguer (Federació catalana), que va realitzar una prova excel·lent, i el tercer va ser Xavi Salvador Costa (Fed. catalana). Els altres membres de l’equip balear Juan Cardona Florit i Mateu González Cerdà van aconseguir uns meritoris 7è i 9è llocs, una bona posició amb el gran nivell que hi va haver i les dificultats de la zona.
 

Pel que fa a la categoria femenina, la primera classificada va ser Belén Caro (federació canaria), seguida de Margot Bosch Altimiras i Lisa Rosalie Derksen (ambdues de la federació catalana).

La classificació del Open Veterans va ser 1r Juan Moya (Fed. balear), 2n Javi Núñez ( Fed. gallega) i 3r Guillermo Suau (Fed. balear).
 

Com en altres ocasions els participants destaquen el bon ambient i companyonia regnant durant els entrenaments i durant la competició.
 

En Joan comentà que ha estat “Una competició que no oblidaré per la responsabilitat de competir a casa i no poder fallar i de la que prenc nota que tot i que el més important és fotografiar el major nº d'espècies de peixos no es pot descuidar la qualitat de les fotos. Vaig fer el major nº de peixos de la competició, però crec que vaig descuidar un poc la qualitat.

Gràcies a Cressi España per seguir confiant amb mi després de 31 anys! Gràcies Robert Terol i Eurípides Moragas!”.
 

Aquestes són algunes de les fotografies presentades per Joan a valoració del jurat: