Continuació de l'entrevista publicada dia 29-08- 2021. Aquí analitza l'equip i la temporada 21-22: "Una vegada vista la plantilla, crec l'Escolar s'ha de plantejar l'intentar pujar com sigui, ha de ser un any de pas en primera regional".


Continuam la xerrada que vam mantenir amb Maties avui explicarem com pensa actuar amb l'equip de Capdepera:
La pretemporada?
Hem jugat contra equips més forts, començam amb molts jugadors gràcies a ells s'ha pogut jugar, anam recuperant a gent i, poc a poc, quedarà el full d'anotacions decidit.

Quants d'entrenaments? 
Tres setmanals, són els dilluns dimecres i divendres. A principi de temporada a conseqüències del treball en la zona turística no tots poden complir com m'agradaria, a partir de novembre no hi haurà excuses tots podran assistir als entrenaments, tindrem la plantilla al complet.

Respecte a la plantilla, què vas plantejar al club?
L'única cosa que vaig demanar és que aconseguíssim reunir els jugadors que ja té l'Escolar, els que van acabar la temporada passada, és important el poder mantenir a un equip que tots siguin del poble, d'aquesta manera no importés anar a fitxar jugadors de fora, és primordial que tots siguin del municipi.

S'ha aconseguit?
Al final ho hem aconseguit hem recuperat a gairebé tots els jugadors del poble, amb alguna excepció hi haurà un bon equip!

Objectius de l'equip?
Una vegada vista la plantilla, crec l'Escolar s'ha de plantejar l'intentar pujar com sigui, ha de ser un any de pas en primera regional.

Els jugadors que estudien o treballen a Palma?
M'he compromès a cercar-los equips de la ciutat perquè vagin a entrenar i no hagin de baixar en cada entrenament per a això penso aprofitar els molts contactes que tinc en el món del futbol.

Sistema de joc per a la pròxima temporada?
Enguany tenim una acumulació de jugadors en el centre de camp en canvi en bandes el tenim buit. No puc implantar un sistema perquè sí, depèn dels jugadors que disposem, crec el sistema més adequat a la plantilla és el 4-2-3-1 sistema que estem treballant des de la pretemporada, per a mi és un sistema bo de moure.

Els juvenils?
Consider que qualque juvenil ha de venir algun dia a entrenar amb nosaltres. cal aconseguir que la màxima il·lusió seva ha de ser jugar amb el primer equip.

Alguna cosa a afegir...
Estic content, la directiva ho té molt clar amb mi no s'han ficat per a res en la meva labor, em deixen treballar.


Moltes gràcies i sort!

Miquel Bestard