Per a donar a conèixer al nou entrenador de l'Escolar vam tenir una conversa per a esbrinar la seva trajectòria esportiva primer com a jugador i després entrenador.


Maties va néixer en María de la Salut el 18-06 1964, en l'actualitat resideix a Manacor.

JUGADOR
Tres temporades campió de tercera divisió i tres jugador de segona “B”.

Com tots els nins va començar en les categories del futbol base de María De la Salut (el seu poble). El seu lloc habitual era el de defensa lateral.

El segon i tercer any de juvenil va estar jugant amb el CIDE en divisió d'honor, del CIDE pas al Constància d'Inca les temporades 1982-83 / 1983-84 obtenint les dues temporades el títol de campió de tercera divisió.

Les temporades 1984-85 / 1985-86 suc en segona divisió “B” amb el Manacor sent jugador del mateix equip les següents tres temporada en tercera divisió, de la ciutat de les perles passà una temporada al Felanitx i les dues següents va defensar els colors del Badia de cala Millor, per a tornar al Manacor en tercera aconseguint el títol de campions i tornar a jugar la temporada 1993-94 en segona divisió “B” per a finalitzar la seva etapa la següent temporada va defensar els colors del Santanyí proclamant-se campions de preferent i ascens a tercera divisió.

ENTRENADOR
Va començar les seves marxes d'entrenador entrenat a un equip infantil de primer any de Manacor continuant el segon any amb els mateixos jugadors proclamant-se les dues temporada subcampions de Mallorca i Balears després del Mallorca, de l'Infantil pas a entrenar cadets, deixà uns anys per problemes familiars d'entrenar.

L'any 2011 es va fundar l'Inter de Manacor sent Matías el seu primer entrenador va començar l'equip en tercera regional per a ascendir en les dues següents temporades a segona regional i a primera regional després d'entrenar dues temporades seguides va començar la tercera temporada a primera regional però creia que havia finalitzat el seu cicle en l'Inter i en la segona jornada de primera regional ell i Toni Mesquida (preparador físic) van presentar la seva dimissió.

2 temporades en el Mariense (el seu poble), tres temporades en el Vilafranca, també ajudà el seu fill a entrenar a infantils.

LA TEVA VINGUDA A CAPDEPERA

Va ser un contacte sobretot amb Miquel Ángel Ruedas el vaig conèixer quan vam fer el curs d'entrenador pujàvem i baixàvem de Palma plegats, ens coneixem molt bé em va fer l'oferta de venir a entrenar a l'Escolar em vaig decidir i com sabeu he portat al meu fill de segon entrenador, el meu fill juga amb l'Inter de Manacor i entrena a un equip Infantil del Olímpic, com podreu comprovar és una persona que està molt preparada.

NOTA- En un proper lliurament ens explicarà el què opina i com pensa treballar en l'Escolar.


Miquel Bestard