Miquel Casellas “Calobra”. Treball i compromís.




En aquesta història recollida de persones vinculades al club i de la meva experiència dels 27 anys que he dedicat a l'Escolar no puc deixar d'esmentar al meu amic Miquel Casellas, Calobra, perquè la seva estada en l'Escolar de delegat amb Biel Torres de president, després l'any que va ser president Matías Sánchez ajudà, al costat d'altres, a acabar una difícil temporada. A continuació va ser directiu amb les presidències de Ramón De Ses Cuines i Jaume Moll.

En les reunions de la directiva i en cadascuna d'elles el seu tema era que es parlàs dels entrenadors i especialment de l'entrenador del primer equip. Tan aviat que els resultats no eren els desitjats, i per a ell l'únic resultat possible era el guanyar, en Miquel era el primer que plantejava la substitució de l'entrenador: no serveix cal canviar-lo! Eren les seves paraules, encara que que crec que la intenció de veritat, en moltes ocasions, la seva proposta simplement era per a animar el cotarro.

Vetllades divertides del grup d'amics, algunes bromes però sense deixar a part el treball que porta una entitat com la de l'Escolar, els deures compromesos que té una directiva, no es deixaven de costat, persones com Miquel fan falta en un club, primer per a escoltar els seus suggeriments segon pel treball que no és poc i Miquel no fallava en el seu compromís.

Miquel Bestard