Per  Miquel Bestard


















Si hi ha una persona a Capdepera mereixedor que se li dediqui unes línies  és Llorenç "Mestres". No només per la seva tasca en el futbol local, sinó també pel seu treball de col·laborador tant en la Banda de música de Capdepera ( va ser molts anys l'abanderat), com per les festes de Sant Antoni ( tant a la cavalcada venent cupons per a la rifa de la porcella com en el foqueró, el dissabte de Sant Antoni.).


Amb el futbol va estar des de l'any 1966 fins al 2005, tot el temps que la seva salut li ho va permetre. Primer es va encarregar del rentat a casa seva dels equipatges de Capdepera, fins que el club va posar rentadores a les instal·lacions d'Es Figueral. L'era indiferent posar el marcador manual, col·locar les banderes a l'entrada del recinte, romandre a la taquilla, marcar el camp de futbol, ​​netejar casetes, etc... Sempre era el primer a arribar i el darrer en anar-se'n.

Portava el color verd en el seu cor, per tot el que l'apreciaven els jugadors, especialment del primer equip, li dedicaven unes frases que el compartia amb molt bon grat, deien:' "un, dos, tres. Llorenç "Mestres"!.