El club del Llevant mallorquí ha tingut un cap de setmana molt intens d'activitats, tant a nivell comarcal com nacional.

Soy Theunisse i Marc Vives disputaren medalla a la Copa d’Espanya de Santiago 2020.

Galícia va ser l'autonomia amfitriona de la Súper Copa Internacional categoria A. Soy guanyà 4 combats i en perdé 2, en Marc en guanya 2 i també en perdé 2, molts bons combats amb el resultat 5a posició i diploma.

Joan Toni Arquellada bronze al campionat de Galícia

En Jota, que estudia a Madrid, però federat per la federació Gallega, va disputar el diumenge al Campionat autonòmic, va perdre 1 combat i en guanyà 4, aconseguint una tercera posició. Aquesta tercera posició li dona pas a disputar el sector oest, classificatòri per la fase final Nacional.

250 nins i nines al festival de Judo d’Artà

Espectacular com sempre vam et acostumats el equip organitzatiu del RSK. 21 escoles de judo i 250 nins i nines es entre els 3 i a els 14 anys van fer les delícies a tots els assistents allà pressents.

Roudiana Lamtiri disputarà el Campionat d’Espanya interautonomic

Rudi, que a Menorca és proclama campiona de Balears júnior, el proper cap de setmana te un gran compromís a València, guanyar a les seves rivals per classificar-se a la fase final nacional

Lloseta seu del reciclatge d’arbitres i entrenament de tecnificació

El Tokushinkan va organitzar aquestes jornades, de reciclatge de jutges i àrbitres i el 7è entrenament de tecnificació pels competidors de la nostra illa.