Gran remuntada!


 

Parque Nereida Suites Hotel 3 - Voley Ciutat Cide Taronja 2
Dissabte 1 de Febrer 2020
 

Sets: 20-25 / 23-25 / 25-14 / 25-13 / 15-6

 Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodríguez, Mariona Fullana, Lena Rocha, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora, Elena Navarrete, Gloria Reche i Maria del Carmen Peña.

Les jugadores gabellines no van començar el partit amb les ganes ni forces que s'esperaven, això va fer que l'equip visitant s'animés i agafés confiança. Cosa que va fer perdre els dos primers sets. 

La defensa de l'equip de Capdepera va ser molt fluixa i això va fer que es cometessin moltes errades i que el marcador es decantés cap a l’equip visitant. 

Tot va canviar al tercer set, les jugadores locals varen fer un canvi d'actitud i va començar a millorar la defensa, amb la qual cosa els atacs varen ser molt més efectius. El servei també agafà força i complicava molt la recepció a l’equip contrari.  Els ànims de les jugadores va canviar i el partit donà la volta cap a bé pel nostre equip. Per altra banda les jugadores de l'equip contrari es van desinflar i no van poder lluitar tant com ho havien fet els dos primers sets.

El cinquè, i definitiu set, les jugadores locals van sortir molt concentrades i animades, cosa que va fer possible aquesta gran remuntada.

A les reflexions finals es va poder extreure que s’havia començat com el partit de la setmana passada, però una vegada canviada la mentalitat es va poder canviar el marcador a temps i emportar-se la victòria. Un partit on es van viure moltes emocions i que a poc a poc es veu que les jugadores van controlant-les de manera positiva.