Escolar 2 – Lloseta 1



Partit jugat en família. Molta poca afició avui a la graderia del Figueral. El més important de tot avui ha sigut aconseguir el tres punts que hi havia en disputa. El partit, pel joc realitzat, no passarà als anals de l’història del club. Més bé podem dir que ha sigut un partit per oblidar.

Entre l’ alineació moltes de cares noves. Avui, entre vacances, lesions i expulsions faltaven cinc jugadors dels «habituals».

A la primera part el partit, molt prest, s’ha ens ha posat de cara. S’ha notat la presència del etern capità Jaume Faba. Avui hi havia qualcú a l’hora de rematar els balons que es penjaven dins l’àrea del Lloseta.

Minut 9, a ja tradicional jugada per banda dreta, penjada dins l’àrea i Faba marca gol.
En una altra jugada semblant, que en Jaume no ha pogut finalitzar, la pilota ha passat de llis i el defensa rival ha tingut que fer un clar penal a l’entrada que feia en solitari en Dani Sureda. En Fava ha sigut l’encarregat d’executar la pena màxima. No es pot dir que l’ha fallat, més bé que el porter rival ha fet una gran aturada. I ja que parlam del porter del Lloseta dir que, sens dubtes, ha sigut el millor de l’equip rival.
Minut 23, empata el Lloseta.
Minut 33, en una ràpida treta del nostre porter Alexis la pilota ha caigut als peus d’en Faba i aquest, amb una encertada vaselina, ha marcat el que seria, definitiu dos a un.


Avui el partit no ha sigut vistós. No sempre les coses surt en com un vol. Amb un joc del tot desdibuixat, ambdós equips, no han donat en cap moment el resultat per bo. En definitiva, el més important han sigut els tres punts que l’Escolar ha sabut amarrar.
Destacar el bon partit que avui ha fet en Dani Sureda ocupant la seva posició natural.

La propera setmana visitarem el sempre complicat camp de Sa Pobla. Esperem que la plantilla vagi recuperant els seus efectius, doncs seria important i necessari, puntuar de bell nou amb el tres punts.



Resultats del cap de setmana:
Regional, 2 - Llosetense B, 1
Rtvº.Victoria, 4 - Juvenil, 1
Cadet, 6 - At. Rafal B, 1
Infantil F11, 0 - Salle A 4
Aleví A, 1 - Cardassar, 6
Porto Cristo, 2 - Aleví Primer Any, 4
Rtvº.La Victoria, 4 - Benjamí, A 1
Algaida, 2 - Prebenjamí, 1