CVS Sebastian Pastor CB Sóller 1 - Parque Nereida Suites Hotel 3

Sets: 25-13 / 20-25 / 22-25 / 23-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Gloria Carmona, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Maria del Carmen Peña, Ainoa Pérez, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora.

Segona victòria de la temporada per l'equip de Capdepera!

El partit va començar amb molt de nirvis i imprecisions on el Sóller va dominar durant tot el set amb facilitat. Les locals s'imposaven amb un 14 a 4 però les nostres jugadores van començar entrar dins el joc, encara que fou massa tard i el set acabà amb un clar 25-13.

Al segon i tercer set hi va haver un canvi de mentalitat, van fugir els nirvis i les accions en atac van començar a funcionar. Es va guanyar el segon set amb un 20-25 i el tercer amb un 22-25.

El quart set va començar amb molta força posant un 8-16 al marcador a favor de l'equip gabellí però uns molt bons serveis del Sóller van capgirar el marcador posant-se amb 19-16 en contra. Després d'un temps mort, l'equip va tornar a entrar en dinàmica lluitadora, sense donar cap pilota per perduda i així es va aconseguir acabar el set i el partit amb un 23-25.

D'aquest partit hem après que mai s'ha de donar res per perdut i que s'han de lluitar totes les pilotes, ja que mai és tard per capgirar el marcador.

Enhorabona una setmana més, tant a les jugadores com a tota l'afició que es va desplaçar fins a Sóller i una vegada més donar les gràcies a tota la gent que fa possible aquest projecte.