Escolar 2 - Santa Ponça 0

Bon partit el presenciat avui a Es figueral de Capdepera.
L’Escolar ha completat un partit molt seriós on les seves quatre línies han estat encertades. A la primera part els gabellins has estat els propietaris del joc i de la pilota. En defensa no han tingut cap ensurt descatable. La línea de mitjos acurava la pilota fins a trobar el moment indicat per la passada precisa. Hem gaudit d’oportunitats de gol però el porter de l’equip blau ha fet aturades d’una gran qualitat. Quan el carril dret del verds ha entrat en joc el perill ha estat manifest. Ens ha faltat una mica de verticalitat a l’hora de desenvolupar el nostre joc ofensiu cosa que ha descartat les jugades al contraatac per part de l’Escolar. Al minuntg 39 Miguel A Ruedas ha marcat el primer gol; que haguéssin pogut ser més si el pal i el porter no ho haguessin evitat.
Després del descans el de Santa Ponça han estirat una mica les seves línies provocant que l’Escolar es trobàs una mica incòmode. Malgrat el domini, la bona col.locacio dels verds ha sigut fonemental per evitar que el contrari entràs en més ocasions en el joc.

L’Escolar a força de feina i d’una tàctica prou encertada ha anant anulant al contrari i imposant el futbol de tocada que tan ens agrada fer. Quan l’Escolar necesitava amb urgència marcar un gol ha estat quant a una jugada entrant pel centre de la defensa rival l’arbit ha tingut que xiular un clar penal a favor de l’equip local. El 2-0 ha pujat al marcador amb molta d’intriga ja que el porter visitant ha estat a un no res d’aturar el tir, no massa col.locat de Luis Maya.

Ara toca recuperar les forces i les sensacions per  afrontar, diumenge que ve, un derbi en plenitut de garanties. Podrem gaudir d’un Escolar-Artà que fa molts d’anys que no veim. Esperam veure un bon partit i, si pot ser, que guanyin els nostres.