Mega-campiones a Roma!!!  Cala Rajada en zènit de la dansa urbana.

Moment que els comuniquen el premi i video complet de l'exercici
Partiren de matinada. I en arribar a l’aereoport de Roma directes cap a l’Auditorium del Massimo. Un espai amb 1200 butaques i un escenari de 14x12m.
L’actuació de la seva catagoria començava a les 12h. El matí se’ls va fer etern, però les ganes d’actuar fan oblidar la son i qualsevol mal. Sessió de maquillatge i escalfament…..i, a l’escenari.

Damunt l’escenari es comprovà les tables que han adquirit aquest heterogeni grup ja que mostraren, com podeu apreciar al video, una sincronia i compenetració total dels moviments en una coreografia variada per tal que el jurat pogués apreciar la complexitat dels moviments, la bellesa de les formes i la perfecció tècnica. I ritme, molt de ritme. La coordinació en els replegaments i les expansions definiren els detalls de campiones així com l’originalitat. El vestuari i la música no foren sobrers per a una excel·lent posada en escena. L’ombra de Virginia Vergel, la directora, planà per l’auditori romà com àngel de la guarda.

I a l’hora del veredicte es desfermaren les emocions….sub-campiones d’Europa!!!



Del llogaret Calarajader al cim europeu de la dansa urbana!!!

Ja hem assenyalat en anteriors articles que aquest grup havia treballat molt i be. Que Virginia Vergel havia posat Cala Rajada al mapa del hip-hop internacional. Però aquest resultat supera qualsevol expectativa i en una categoria que no va per edats i que requereix un mínim de 21 participants.

Esbreonades però contentes, han fet una mica de turisme per Roma i ho celebraran de debò qua arribin aquí. Encara no han baixat del núvol. Han viscut un somni...i el somni s’ha fet realitat.

És més que un sub-campionat europeu. És una fita que mai han d’obldar i que els ajudi a continuar creant, ballant i gaudint de la dansa i la música.

Val a dir que la cartera de contactes que han fet és molt important. Han estat convidades per Bob Nico i Lola, directors del certamen Fama, ¡a bailar! 2020 a la seva Acadèmia. Un programa de televisió del gènere talent show, centrat en una acadèmia de ball, amb un gran elenc de professors, que s'emet a # 0 de Movistar +. Les cinc primeres temporades es van oferir des de 2008 fins a 2011 en Cuatro, i des l'11 de març de 2018 ha reprès la seva emissió a la televisió de pagament.


ENHORABONA!!!!!!!!