Darrera estació del Club Capricho camí a Roma


Dissabte dia 6 de juliol al Trui teatre de Palma tingué lloc la competició de HIP-HOP MOD Masters of dance. Amb una notable participació de grups de les Illes amb les coreografies assajades al llarg del curs, per tant un nivell molt alt.
Les alumnes de Virginia Vergel, del Club Carpicho, es prengueren aquesta competició com l'assaig cap a la final europea de ROMA que tendrà lloc diumenge que ve.
Com podeu veure al vídeo, les quatre categories en que participaren ho varen fer molt bé.



La categoria Baby 5-6 anys obtingueren el 1er premi. Enhorabona per ja de ben petits aconseguir aquesta fusió amb la música.



El grup INFANTIL, Little stars, van quedar en vuitena posició. És el primer any que estan en aquesta categoria i competien amb infantils de 12 anys. Però ho van fer genial. Són molts i tenen futur.





És evident que res de tot això seria possible sense el picar pedra durant molts d'anys de la directora i engrescadora Virginia Vergel. A qui no agrairem mai abastament el fet que hagi posat Cala Rajada en el mapa del zumba internacional. 



A la categoria Júnior, fins a 16 anys, on la tècnica es fila molt prim, quedaren quartes.





El Megacrew no tenia categories i ens van ficar amb adults, competim com exhibició. En aquesta categoria han estat pioners i únics d'aquesta categoria Roockie en competició MOD Master of dance Internacional Hip-hop.
Tot això a una setmana de la final de ROMA, ha estat un darrer assaig general amb públic. Sort!!!




Sou fantàstiques!!!





ç