S’Alzinar  FS Euforia 8 – 1 RC Andratx FS

S’Alzinar acaba la temporada guanyant de golejada al primer classificat i campió de la primera lliga regionals: l’Andratx.

S’Alzinar va desplegar un gran joc des del principi, i la primera part va acabar amb un contundent 5-0. Durant tota la segona part l’Andratx va jugar amb porter-jugador, intentant la remuntada, però els gabellins van defensar el 5x4 molt bé i només va rebre un gol, marcant 3 més a punt d’acabar el partit. Així, el partit acabà amb un contundent 8 a 1, tota una sorpresa.

S’Alzinar ha acabat la lliga en la 4a posició, amb una molt bona temporada de l’equip gabellí ( excel·lent diríem!). De cara a la nova temporada hi ha la seguretat que tornaran a lluitar per guanyar el títol de lliga i la copa.

L’equip vol aprofitat per donar les gràcies a tots els patrocinadors i a l’Ajuntament de Capdepera que, un any més han confiat en l’equip i han possible aquesta meravellosa temporada, i al públic que ens ha recolzat a la pista d’Es Figural. Gràcies a tots!

Enhorabona s'Alzinar futsal, per la bona temporada!