Infantil masculí
CB Capdepera 70 – 20 Molinar

A Palma l’equip d’infantils va aconseguir una victòria ajustada, per només 5 punts. Ara a Capdepera ha estat un partit completament diferent ja que els jugadors locals van sortir defensivament  molt agressius i no van permetre anotar a l’equip rival.

Cal destacarà l’agressivitat durant tot el partit. A Sa Pobla només van poder aconseguir aquesta intensitat només mig partit i per aquest partit va servir recordatori.
 


Júnior masculí
CB Capdepera 81 – 57 Felanitx

Darrer partit de lliga davant un rival que sempre ho lluita tot i que no dona cap pilota per perduda. Els va costar molt ficar-se en el partit degut a la duresa del rival i fallant cistelles fàcils, que va fer que arribessin al descans amb 20 punts amunt, quan la diferència era major.

Gran esforç  dels jugadors gabellins que s’esforçaren al màxim tant en l’atac com en defensa. Bon partit i joc d’equip!.

 

Sènior masculí
CB Capdepera 67 – 61 Molinar

Parcials 14-15, 13-11, 21-16 i 19-19

Victòria del conjunt sènior masculí davant el primer classificat de la lliga. El partit va ser molt igualat i competit  de principi a fi, però sense grans diferències en el marcador. Var ser després del descans quan els locals van marcar la diferència  de cinc punts, amb la que s’arribà al final del partit. Al final els punts quedaren a casa, amb sorpresa de l’equip visitant que no esperaven el resultat final.